spaunan-kallioilla-logo-taustaton-2023-02

Spaunan Kallioilla

Avoin taiteilijahaku on auki! Hae 29.2.2024 mennessä!

Spaunan kallioilla on kolmatta vuotta järjestettävä kaikille maksuton ja 24/7 avoin taidetapahtuma, joka keskittyy ympäristötaiteeseen ja paikkasidonnaiseen taiteeseen.

Aiempien vuosien taiteilijoita ovat mm. visuaaliset taiteilijat Pia Bartsch ja Sophia Bartsch, taidehitsaaja Suvi Nurmi, kuvataiteilija Sonja Elenius, ympäristötaiteilija Andrei Bakharev, kuvanveistäjä John Sundberg, kuvataiteilija Johanna Sinkkonen, kuvataiteilijat Sami Pikkarainen ja Jenny Mild, mediataiteilijat Antti Kulmala ja Joni Pohjankettu sekä taidegraafikko Veera Arstio.

Tapahtumassa on nähty tähän menessä metallista ja puusta muotoiltua taidetta, kierrätystaidetta, yhteisötaidetta, valo- ja äänitaidetta, kuvataidetta ja koettavaa taidetta.

Tutustu edellisen vuoden tapahtumaan Spaunan kalliolla – Instagramissa.

Kutsumme kaikki taiteilijat ja taiteen ystävät nauttimaan kanssamme Spaunan kallioista!

Antti Kulmala
Taiteellinen johtaja

Suvi Nurmi
Taiteilijakoordinaattori
suvi.marja.nurmi@gmail.com

Joni Pohjankettu
Media ja viestintä

Toivomme mahdolliset yhteydenotot taiteilijakoordinaattorille.


2024 avoin haku

Spaunan kallioilla järjestetään kesä-elokuussa 2024. Nyt haemme kesän tapahtuman taiteilijoita avoimella haulla! Hakea voit 29.2.2024 asti!

Spaunan kallioilla 2024 teosten teema on Meren luova voima. Edellytämme valittavien teosten liittyvän jollain tavalla mereen, merellisyyteen, meren vaikutukseen, meren merkitykseen, meren läheisyyteen, merien tilaan tai ilmastonmuutokseen.

Spaunan kallioilla 2024 aikataulu:

Pystytys, vko 22-23 (tarkentuu)
Avajaiset 8.6.2024 Kustavi 150v juhlallisuuksien yhteydessä
Lopettajaiset 31.8.2024 Muinaistulien yönä
Purku, vko 36 (tarkentuu)
Tapahtuma pystytetään Vuosnaisten rantakallioille, suositun luontopolun varrelle. Tapahtumaan valittavien teosten tulee olla ulkoilmanäyttelyyn sopivia ja säänkestäviä.

Taiteilijaksi voivat hakea koulututetut ammattitaiteilijat, taiteen opiskelijat ja itseoppineet taiteilijat. Taiteilijoiden valinnassa painotetaan Varsinais-Suomen aluetta, mutta hakea voi mistä tahansa. Lisäksi tapahtumassa on nuorten / aloittavien taiteilijoiden kiintiö.

Valituille taiteilijoille ja teoksille maksetaan palkkio. Palkkioista tarkemmin hakemuksesta. Hae tästä.

spauna