harrastukset

Minna ja Zohar Haran

Isäntäsi Kustavissa

Tässä me olemme lomalla Hollanissa “Fontana Resort Bad Nieuweschans” -kylpylähotellissa, taas kerran kylpylässä :).

Kylpylät ovat kiinnostaneet meitä jo pitkään ja olemme monissa vierailutkin. Kaikki hyvään oloon liittyvä; rauhoittuminen, luonto ja kaunis ympäristö, sekä ruumiin että sielun helliminen, ovat meidän juttuja.

Minna ja Zohar Haran | Spauna

Etsimme Suomesta sopivaa yritystä josta voisimme muokata kylpylän, tai koska Suomessa kerran ollaan ja saunat kiinnostavat, niin saunakylän. Syksyllä löysimme sopivan paikan Kustavista, Kustavin Kalatuvat. Mahtava paikka ja varsinkin se luonto! Allekirjoitimme esisopimuksen ja voi kauhistus sentään, nyt se on totta, me muutimme Suomeen.

Tapasimme toisemme Lontoossa 80-luvun lopussa, minä Minna Helsingistä ja Zohar Haifasta Israelista. Olemme asuneet Israelin lämmössä siitä lähtien; opiskelleet, tehneet töitä, välillä myös lomailleet, kasvattaneet lapsia ja kotieläimiä – siis eläneet täyttä elämää. Olen sisustussuunnittelija ammatiltani ja miehelläni on ollut puusepänliike.

Nyt tulemme Suomeen Spaunaa, sauna- ja spakyläämme perustamaan, yhdessä poikamme Tomin, kolmen kissan ja kolmen koiran kanssa. Tyttäremme Iivi haluaa jäädä vielä Israeliin suorittamaan asepalvelusta.

Tervetuloa seuraamaan matkaamme!

Lue myös, miten päätimme muuttaa nimenomaan Kustaviin.

tervetuloa kustaviin!