Varaus- ja peruutusehdot

Sovellamme varauksiin seuraavia yleisiä varaus- ja peruutusehtoja, mikäli asiakkaan ja majoitusliikkeen välillä ei ole tehty erillistä sopimusta. Online –järjestelmässä varattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

Varaaminen ja varausvahvistus

Tuotteet ja palvelut varataan Online –varausjärjestelmän kautta osoitteessa www.spauna.fi. Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt.

Ennakkomaksu

Jokaisesta majoittumisesta velotetaan ennakkomaksu. Ennakkomaksun voi maksaa joko varauksen yhteydessä luottokortilla (Stripe) tai PayPalilla. Vaihtoehtoisesti lähetämme sähköpostilla ennakkomaksusta laskun, jos ennakkomaksua ei ole suoritettu edellä mainitulla tavalla.

Maksutavat

Online –varausjärjestelmässä koko majoitus tai ennakkomaksu voidaan maksaa pankkisiirtona laskulla tai luottokortilla. Luottokortilla maksaminen tapahtuu turvallisesti PayPalin tai Stripen välittämänä.

Varauksen loppuosan voi suorittaa myös paikanpäällä saavuttaessa luottokortilla (Visa, MasterCard ja Maestro), Visa Electronilla, suomalaisella pankkikortilla tai käteisellä (eurot).

Tulo ja lähtöaika

Mökit ovat käytettävissä tulopäivänä aikaisintaan klo 14 ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 11 mennessä. Ilmoitattehan, mikäli saavutte vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat www.spauna.fi.

Varauksen peruutus

Varauksen peruutus tulee tehdä ottamalla yhteys majoitusliikkeeseen puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiakas voi peruuttaa varauksensa ilmaiseksi viimeistään 2 päivää ennen saapumista. Asiakkaalta veloitetaan ennakkomaksu, joka on 30% kokonaishinnasta, jos hän peruuttaa varauksensa 2 päivän aikana ennen saapumista.

Saapumatta jättäminen

Jos asiakas jää saapumatta eikä varausta ole peruttu, Spaunalla on oikeus veloittaa häneltä yhden vuorokauden majoitus.

Siirry takaisin majoituksen varaamiseen.