lehti

majoitustilat

Majoitusvaihtoehdoiksi tarjoamme kahdenlaisia hirsimökkejä: parvellisia saunamökkejä (kalatuvat ja saunamökit merinäköalalla), joihin mahtuu neljä henkilöä nukkumaan sekä yksitasoisia pikkumökkejä 1-4 henkilölle (metsämökit ja kalliomökit).

Kaikki mökkimme sijaitsevat rauhallisella mäntykalliolla mahtavissa maisemissa lähellä meren rantaa.

milloin haluaisit yöpyä spaunassa?

Saapumispäivä:

Lähtöpäivä:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Majoittujat

Lapset alle 2 vuotta (määrä)

 

 

Hakee...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Varaajan yhteystiedot

Loading summary...

 

Varausehdot

Maksaminen

Valitse maksutapa:


Ennakkomaksu vähennetään loppusummasta. Jollet halua maksaa nyt, ole yhteydessä maililla spauna@spauna.fi tai soita +358 44 2410066.

Maksa koko summa ennakkoon.

Valitse maksutapa:


Klikkaa Varaa nyt -painiketta. Siirryt PayPaliin hyväksymään maksun.

Loading payment form...

Safe and secure payments SSL encrypted

Secured payments by  paypal

Käsittelee...

 

Mökkiasumista saariston ihanilla rantakallioilla

Spauna sijaitsee Vuosnaisten ihanilla kallioilla Vartsalan saaressa Kustavissa. Mökkejä lomakylässämme on kahdeksan; neljä saunamökkiä ja neljä pienempää pikkumökkiä. Saunamökeistä kaksi on merinäköalalla (mökit 3 ja 4) ja toiset kaksi ns. ”kalatuvat” (mökit 1 ja 2) ovat tontillamme lähempänä satamaa ja ravintolaa ja varsinkin kalastajien suosimia. Pikkumökeistä kaksi ovat saariston ihanissa kalliomaisemissa ja toiset kaksi metsäisemmällä kalliolla.

Tonttimme on rantatontti mutta vain osalla mökeistä on suora näköala merelle. Ranta on kuitenkin ihan vieressä ja kaikkien majoittujien nautittavana.

Sesonkiaikaan maukas ja suosittu aamiaisemme sisältyy hintaan 20.6.-3.8.2024. Aamiainen tarjoillaan klo 8.00-10.30. Pikkumökkien hintoihin ei sisälly lakanat ja pyyhkeet, niitä on mahdollista vuokrata oleskelun ajaksi hintaan 12e/hlö. Saunamökin hinta sisältää lakanat ja pyyhkeet.

Sisäänkirjautuminen klo 14.00 alkaen
Uloskirjautuminen klo 11.00 asti

Kaikki lapset ovat tervetulleita. Alle 2-vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi, muista lapsista velotetaan sama maksu kuin aikuisistakin. Huoneisiin ei ole saatavilla lisävuoteita.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja ja tervetulleita. Niistä voidaan veloittaa maksu. Ole yhteydessä meihin ennakkoon, jos olet tuomassa mukanasi lemmikkiäsi.

Spauna tarjoaa asiakkailleen ilmaisen pysäköinnin mökkien läheisyydessä.

Haluaisitko viettää Spaunassa pidemmän ajanjankson?

Suunnitteletko pidempää oleilua Kustavissa? Voit varata mökkimme myös pidemmäksi aikaa. Ole yhteydessä maililla spauna@spauna.fi tai soita 044 241 0066, jutellaan tarkemmin!

Varausehdot

Tutustu varausehtoihimme.


Askarruttaako jokin mieltäsi? Oletko yritysasiakas?

Haluatko varmistaa jotakin ennen varaustasi? Haluatko järjestää yrityksesi tyky-päivän inspiroivassa ympäristössä? Tai kestitä asiakkaitasi kalastellen ja veneillen? Soita, mailaa tai lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella!

  • Mistä palveluistamme olet kiinnostunut? Kerro mahdollisesta ajankohdasta, majoittujamäärästä sekä muita tietoja suunnitelmastasi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.