mielenrauhaa ja hyvinvointia meren äärellä

Saapumispäivä:

Lähtöpäivä:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Majoittujat

Lapset alle 2 vuotta (määrä)

 

 

Hakee...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

milloin haluaisit yöpyä spaunassa?

tule viettämään rentouttava loma
Kustavin huikeaan merelliseen maisemaan

MAJOITU JA RUOKAILE TURVALLISESTI

Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia. Desinfioimme tehostetusti majoitustiloja ja erilaisia kosketuspintoja ravintolassa sekä kaupassa kuten ovenkahvoja ja maksupäätteitä antibakteerisilla pesuaineilla. Kiinnitämme vielä normaaliakin enemmän huomiota käsihygieniaan. Toivomme myös teiltä rakkaat asiakkaamme, että huomioitte muut vieraamme sekä henkilökuntamme ja saavutte vieraaksemme vain terveinä.

Viihtyisä lomakylämme tarjoaa puitteet onnistuneelle lomalle ja toimii kiintopisteenä retkien ja luontoaktiviteettien lomassa. Spauna sijaitsee Kustavissa Vartsalan saarella Ahvenanmaan yhdyslauttasataman naapurissa keskellä kauneinta saaristoa.

Rentoutumisen lisäksi voit halutessasi tutustua lähiympäristöön omalla autolla, polkupyörällä tai vaikkapa vuokraamalla veneen.

AUKIOLOAJAT

Ravintola ja puoti

ma - ke
suljettu

to
9.00 - 19.00

pe - la
9.00 - 20.00

su
9.00 - 17.00

spauna@spauna.fi  +358 44 2410066
Kartta/Map

Spaunasta voi tehdä päivän matkoja mm. Ahvenanmaan Brändöön yhteysalus Viggenillä tai Iniöön yhteysalus Auralla sekä katsomaan Muumeja Naantaliin.  Kalastuksesta kiinnostuneille lähivedet tarjoavat loistavat puitteet.

Täällä saa nauttia puhtaasta ja raikkaasta ilmasta, levätä ja kuunnella luonnon ääniä. Saariston luonto on mahtava ympäri vuoden, on peuroja, metsäkauriita, hirviä, pupuja, oravia ja lintuja.

tilaa take away -annoksia!

Maistuisiko pizza tai shakshuka? Tilaa ja nouda herkullisia ruoka-annoksia ravintolamme aukioloaikoina soittamalla.

spauna@riittak4.sg-host.com | +358 44 2410066

harrastukset-lime

majoitustilat

Majoitusvaihtoehdoiksi tarjoamme kahdenlaisia kodikkaita hirsimökkejä: parvellisia saunamökkejä, joihin mahtuu neljä henkilöä nukkumaan sekä yksitasoisia pikkumökkejä 1-4 henkilölle. Kaikki mökkimme sijaitsevat rauhallisella mäntykalliolla mahtavissa maisemissa merenrantatontilla.

1—4 hengelle
Pieni mäntymökki
mahtavissa saaristomaisemissa.

Alkaen 50 €/yö

1—4 hengelle
Parvellinen hirsimökki
upeassa merimaisemassa.

Alkaen 90 €/yö

Pikkumökkien hintoihin ei sisälly lakanat ja pyyhkeet, niitä on mahdollista vuokrata oleskelun ajaksi hintaan 12e/hlö. Saunamökin hinta sisältää lakanat ja pyyhkeet.

Asiakkaiden käytössä on grillivälineet.

harrastukset-lime

palvelumme

Tervetuloa herkuttelemaan ravintolamme antimilla ja ostoksille kaupallemme.
Spaunasta saat vuokrattua myös veneen kalastusreissullesi.

Ravintolamme tarjoaa maukkaita ja runsaita aamiaisia itseleivottujen tuoreiden leipien kanssa sekä italiaisia pizzoja ja herkullisia aterioita. Katso ruokalistamme!

Kesäkaupastamme saat mukaasi peruselintarvikkeita, paikallisia ja Italian herkkuja, luonnonkosmetiikkaa ja tuliaisia kotiin.

Vuokraamme neljän metrin pituisia 10-15 hevosvoiman moottorilla varustettuja moottoriveneitä.

oksa-valkoinen

harrastaminen

Kustavi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet luonnonläheiseen harrastamiseen.

Patikointi | Spauna, Kustavi

patikoi

Patikoi ja rauhoitu ihanissa merimaisemissa ja puhtaan raikkaassa luonnossa. Voit myös istuskellä ja vaikka hiljentyä rantakallioilla. Näissä maisemissa sielu lepää.

Pyöräily | Spauna, Kustavi

pyöräile

Pyöräily on mukava ja kätevä tapa kierrellä vaikkapa Kustavissa saarelta toiselle tai retkeillä Ahvenanmaan puolelle tai tutustua Kustavin keskustaan ja muihin nähtävyyksiin ja ostospaikkoihin.
Vuokraamme Spaunassa myös pyöriä.
Katso hinnasto ja pyörät täällä: https://www.carfield.fi

Kiipeily | Spauna, Kustavi

kiipeile

Kustavin kallioperässä on todellinen jyrkänteiden keskittymä kiipeilystä pitäville. Seinämät metsissä, peltojen reunoilla ja meren rannalla tarjoavat haasteita aloittelijasta konkariin.

jammi.net esittelee alueen kiipeilykohteet reitteineen kaikkineen.

Kustavin saaristo tarjoaa erittäin monipuoliset mahdollisuudet kalastukseen ympäri vuoden. Alueen saaristosta löytyy niin suojaisia lahtia kuin avomerenkin tuntua.

Kaikki kalastajat ovat lämpimästi tervetulleita Spaunaan!

Grillaa ja herkuttele | Spauna, Kustavi

syö

Grillaile tai kokkaile mökkisi rauhassa tai tule hemmoteltavaksi ravintolaamme. Kustavissa on varsinkin kesällä monia kivoja ruokailupaikkoja ja kannattaa tutustua myös heidän tarjontaansa.

harrastukset-lime

sijaintimme

tilaa spaunan asiakaskirje